Putting my spendingpants on..


Hallå sa farbror blå! Herre hjärtanes va trötta mina fötter är! Jag och Nicole har spenderat en heldag på stan, och shit va det känns i apostlahästarna. Först hämtade vi mitt provisoriska pass på Svenska ambassaden (Eftersom jag tappade mitt vanliga direkt när jag kom hit! Hur duktigt? Ja, mamma, jag ringde till flygplatsen, och nej, det var inte där!) sen bar det av till affärerna!

Här är vad jag kom hem med (plus lite presenter). Jag måste säga att jag är väldigt nöjd! Först ett par Adidas Tracksuit-pants som jag velat ha länge. Sjukt sköna! Plus att jag fick in lite mer färg i garderoben! 329:- gick de på efter lite småprutning. Awesome!

Det andra plagget är ett par Levi's ID-Curve jeans, som jag oxå trånat efter väldigt länge! Jag insåg att jag börjar växa ur de flesta av mina jeans, och eftersom de är så mycket billigare här, fick det bli dessa! (Jag såg dem i en CHIC-tidning för 1299:-). 469:- gick de på, och jag är kär! Jag kommer på mig själv med att spegla min rumpa hela tiden, haha!

Vad kan jag säga? En sjutk bra dag på stan efter en gårdag som inte alls var lika lyckad. Jackpott! (Jag kanske ska ta och visa resten av shoppingen som gjorts? Det får nog bli när jag kommer tillbaka till Sverige!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback