HavregrynsfrukostHaha det märks verkligen att jag är tillbaka i Sverige på vad jag äter till frukost! Istället för 6 koeksisters och cola, satte jag idag i mig havregrynsgröt med ett halvt rivet äpple, en skivad banan, kanel, och pyttelite socker på toppen. Helt OK faktiskt! Visserligen fanns det havregrynsgröt där nere oxå, men oftast med nån smak, typ choklad, peach&cream, eller caramel.. Gott, men originalet är väl alltid bäst?

Nu ska jag banne mig göra mig av med de där extra kilona jag la på mig i paradiset! Igår tog jag en 45min promenad uppe i skogen bakom Skapnäck, och tänkte göra det samma idag, så fort jag smält min något sena frukost. Medan jag väntar tänkte jag sätta mig vid pianot. Som jag har saknat det! (Hur duktig är jag? Har knappt tittat på TV sen jag kom tillbaka!)

Men jag måste säga att det suger fett att komma tillbaka. Allt som finns i mitt huvud är när jag kan åka tillbaka till Sydafrika... Förhoppningsvis i typ December.. Vi får se hur det blir! Men nu ropar pianot mitt namn, ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback