Här brukar man skriva en rubrik..


Ph. Bland de första dagarna i Genadendal. Checka berget i bakgrunden, helt otroligt!

Jag lever! Med nöd och näppe ska väl tilläggas. Känner mig som en zombie. Why? För att jag inte sovit en blund inatt, that's why! Jag och Nicole satt uppe HELA den här natten, OCH natten innan, och jobbade på ett projekt, som sen ändå gick i spillror. Suck. So much for hard work. Har sovit 3,5 timmar på två dygn, hääärligt!

Idag lämnade vi Genadendal efter nästan 3 veckor, och åkte till Bantry Bay, där vi befinner oss nu. Det va sjukt sorgligt, och kändes som att jag lämnade kvar halva hjärtat! Vi va tvungna att hålla ett litet tal inför ca 700 elever. Ni kan ju gissa att det stockade sig i halsen. Det är sjukt hur tighta man kan bli på bara 3 veckor! Usch, jag avskyr verkligen goodbyes!

Men nu gott folk, nu har jag och Nicole ett två-veckors lov från allt vad projekt heter! Så nu är det dags att hälsa på en hel massa familj! Om nåra dagar flyger jag till Port Elizabeth och hälsar på farmor. Tänkte stanna där i ungefär en vecka. Det ska bli riktigt kul att se hur många nya kusiner jag har fått!

That's it for today, för nu skriver jag med ögonen stängda. Jag är förvånad att jag fortfarande är vid medvetande1 Gonatt människor!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback