Precious


Ph. Jag & en elev uppe i Mafikeng som hette Precious, vilket var precis vad hon var! Åh va hon kunde göra mig glad!

Jag lever! Jag lever! Hjälp vilket krångel det har vart med internet, men nu verkar det ha fixat sig någorlunda för ett par dagar! Jag kan uppdatera er om att jag har lämnat bushen uppe i Mafikeng, och är tillbaka i Cape Town för ett par dagar. Det känns sjukt skönt att känna lukten av havet igen!

Ni anar inte vilken pärs det var att ta sig tillbaka hit! Jag blev sjuk av kranvattnet dagen innan vi skulle åka, och sträckte tricepsmuskeln i båda armarna, så jag låg i sängen större delen av dagen och kunde inte använda mina armar! Att packa var ett himla hästjobb, och jag fick lägga mig ner och andas bort andfåddet var och varannan minut!
Sen delade jag och Nicole på ett bilsäte under den 5 timmar långa bilresan från Mafikeng till Johannesburg, där vi skulle ta flyget. Jag kan säga att min rygg inte mådde så bra efter det.. Utmattade flickor kom till flygplatsen, och behövde bara blinka, så var den 2 timmar långa flygresan överstökad (Jag antar att vi somnade, men shit va fort det gick!) Nu har vi tagit 3 välbehövda dagar att vila upp oss igen!

I helgen ska jag och Nicole agera turister tillsammans med ett gäng 12:e klassare (=3:or)! Vi ska besöka Robben Island, gå på teater, och sen se en rugbymatch! (Rugby är typ nationalsporten här, som fotboll för svenskar!) Det ska bli sjukt kul! Sen följer vi med dem tillbaka till en stad som heter Genadendal, och kommer vara där i 3 veckor. Hejdå till havet igen...

Jag får berätta mer en annan gång, men det var skönt att skriva av sig lite! Ciao!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej hjärtat,hoppas du har det gott;men det ser så ut!! :-)

2011-03-06 @ 18:30:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback