Smultronställen, smultrontillfällen...
Igår va dne mysigaste och somrigaste dagen på länge! Inte nog med att jag, Mandi och Lisa powerwalkade (Nu fasen ska man bli fit!). På kvällskvisten gick jag, mamma, Kenya och Rio ut och plockade smultron runt Flaten! Vi fick ihop nästan 8 dl (!) som blev en jättegod paj! En jättefin kväll med massor av nya fina sommarminnen. Och jag fick bara 2 myggbett! (Myggor älskar resten av min familj, så går jag brevid dom blir jag alltid skonad!)

Nu ska jag SOVA, tack Gud! Och förhoppningsvis inte vakna alltför sent imorron. Man vill ju hinna göra nåt av solljuset innan man börjar jobba!

Kommentarer
Postat av: F

Hej Melinda! Vilka vackra bilder:) Jag skulle behöva lite hjälp här.. Jag älskar nämligen o sjunga, har gjort det när jag var yngre men sen när jag växte upp så slutade mitt intresse i några år :/ Men jag älskar verkligen det! Mina vänner säger alltid till mig att jag sjunger jättefint, jag vet inte om de säger det för att vara snälla. Här hemma däremot, så säger min lillasyster "inget illa menat, men det låter lite illa" hahaha xP ärlig syster har man iaf! Jag vet att du sjunger mycket, och är väldigt duktig på det! Några tips på vad jag kan göra kanske? Btw, så vill jag verkligen uppträda i skolan ngn gång! Sist jag stod på scen var i 2an, så det var ettag sen. Berätta lite hur du gör/gjorde, din relation till musiken osv. Vill bli inspirerad:) haha! Kram

2011-07-05 @ 23:06:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback