Preguntas

1. Var är din klänning ifrån?

Den här klänningen är ett impulsköp jag gjorde i Sydafrika! Har inte lagt upp allt jag köpte där än (Hur illa?) men jag ska verkligen ta tag och göra det! Den kommer från en affär som heter JayJays, som jag totalrensade varje gång jag kom dit, för de hade så sjukt snygga grejer! Tänk er typ en mix av BikBok och Carlings and bingo!

Jag är så himla glad att jag köpte den här, det är typ min favoritklänning just nu! Den hängde och såg ensam ut på en snurra, och jag såg den precis när jag kom ut ur provhytten, så va inte så himla taggad på att gå tillbaka in. Men kan ju säga att jag är bra glad att jag gjorde det nu! Tror att den gick på ca R169, vilket är ungefär det samma i svenska kronor!2. Hej Melinda! Vilka vackra bilder:) Jag skulle behöva lite hjälp här.. Jag älskar nämligen o sjunga, har gjort det när jag var yngre men sen när jag växte upp så slutade mitt intresse i några år :/ Men jag älskar verkligen det! Mina vänner säger alltid till mig att jag sjunger jättefint, jag vet inte om de säger det för att vara snälla. Här hemma däremot, så säger min lillasyster "inget illa menat, men det låter lite illa" hahaha xP ärlig syster har man iaf! Jag vet att du sjunger mycket, och är väldigt duktig på det! Några tips på vad jag kan göra kanske? Btw, så vill jag verkligen uppträda i skolan ngn gång! Sist jag stod på scen var i 2an, så det var ettag sen. Berätta lite hur du gör/gjorde, din relation till musiken osv. Vill bli inspirerad:) haha! Kram

Hej! Wow, tack för dina fina ord, man blir så glad av att höra att folk uppskattar ens efforts, så tack, verkligen! För det andra, så tror jag verkligen att bara man inte är tondöv så kan man jobba upp rösten! Visst att man kanske måste ha nåt medfött, men sen akn man ta röstlektioner och bli otroligt mycket bättre! Jag har inte tagit några än, även om jag gärna skulle vilja det. Däremot är en väldigt bra grej, och det var det första jag gjorde, att börja i en kör! Det är jättekul, och man lär sig MASSOR genom att sjunga med andra, träna stämmor osv. Det finns olika sorters körer för olika människor och preferenser, men jag går i Tensta Gospel Choir, som passar mig utmärkt! Har utvecklats så mycket sen jag började där!

Det kommer alltid finnas folk som säger åt en att man inte kan sjunga, men jag tycker att om det gör dig glad, så ska du absolut fortsätta göra det! Om du tror på dig själv, och vill fortsätta med musiken, så ta tag i det, gå med i en kör, ta röstlektioner. Du själv bestämmer hur långt du kan nå, själv siktar jag mot månen, och tänker inte landa bland nåra himla moln!


Jag&Sabina men kören på Sthlm Jazz Festival förra året. Bland det roligaste jag gjort!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för dina tips Melinda! Jag ska följa dem! Tack såååå mycket för att du tog dig din tid och svarade. Puss

2011-07-16 @ 13:18:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback