Kosan styrs uppåt


en
Hej på er! Nu har det gått sådär lång tid sen jag bloggade igen.. Det finns alltid nåt man prioriterar mer. Inte snällt, jag vet. Men jag tänkte bara berätta att nu lä'mnar jag Stockholm för några dagar, tillsammans med resten av klanen De Lange. Kosan styrs mot vår lilla stuga uppe i Gävle, och det ska bli jätteskönt att komma bort från storstan ett tag! Vet inte exakt när vi kommer tillbaka, och internet där uppe är ungefär lika pålitligt som en åsna, men finns det nåt så hör jag av mig!

Förresten, igår va jag på Grönan med Thumandi och lillebror Thayo. Det hade vart skitroligt om man inte hade behövt stå i kö 1 timme för varje attraktion.. Anyway, berättar mer om det en annan gång. Ciao!

Små liv


Jag vet att jag varit jättedålig på att lägga upp bilder, speciellt på de nytillkomna familjemedlemmarna De Lange! Men här har ni dom! Tre små liv som stulit en så stor del av mitt hjärta så ni förstår inte! Dom fyller mina dagar med så mycket glädje, och jag sitter på jobbet och längtar hem till dom mest hela tiden!
I början ville vi inte störa Flugi och hennes små genom att ta kort, så vi försökte  (Notera: FÖRSÖKTE) hålla oss undan. Men nu är det fritt fram, liven ute och springer omkring i mitt och Mandis rum, så kameran går varm!
Namn har vi dock lite svårt med. Just nu är det Findus, Loppan och Kronk (Rio och Thayo måste oxå få vara med och bestämma, hehe.. Har ni sett Kejsarens Nya Stil?) Två pojkar och en liten försiktig flicka som ligger nedanför mina fötter och sover just nu. Det exemplet ska jag följa och krypa till kojs. Ajdö med er!

Preguntas

1. Var är din klänning ifrån?

Den här klänningen är ett impulsköp jag gjorde i Sydafrika! Har inte lagt upp allt jag köpte där än (Hur illa?) men jag ska verkligen ta tag och göra det! Den kommer från en affär som heter JayJays, som jag totalrensade varje gång jag kom dit, för de hade så sjukt snygga grejer! Tänk er typ en mix av BikBok och Carlings and bingo!

Jag är så himla glad att jag köpte den här, det är typ min favoritklänning just nu! Den hängde och såg ensam ut på en snurra, och jag såg den precis när jag kom ut ur provhytten, så va inte så himla taggad på att gå tillbaka in. Men kan ju säga att jag är bra glad att jag gjorde det nu! Tror att den gick på ca R169, vilket är ungefär det samma i svenska kronor!2. Hej Melinda! Vilka vackra bilder:) Jag skulle behöva lite hjälp här.. Jag älskar nämligen o sjunga, har gjort det när jag var yngre men sen när jag växte upp så slutade mitt intresse i några år :/ Men jag älskar verkligen det! Mina vänner säger alltid till mig att jag sjunger jättefint, jag vet inte om de säger det för att vara snälla. Här hemma däremot, så säger min lillasyster "inget illa menat, men det låter lite illa" hahaha xP ärlig syster har man iaf! Jag vet att du sjunger mycket, och är väldigt duktig på det! Några tips på vad jag kan göra kanske? Btw, så vill jag verkligen uppträda i skolan ngn gång! Sist jag stod på scen var i 2an, så det var ettag sen. Berätta lite hur du gör/gjorde, din relation till musiken osv. Vill bli inspirerad:) haha! Kram

Hej! Wow, tack för dina fina ord, man blir så glad av att höra att folk uppskattar ens efforts, så tack, verkligen! För det andra, så tror jag verkligen att bara man inte är tondöv så kan man jobba upp rösten! Visst att man kanske måste ha nåt medfött, men sen akn man ta röstlektioner och bli otroligt mycket bättre! Jag har inte tagit några än, även om jag gärna skulle vilja det. Däremot är en väldigt bra grej, och det var det första jag gjorde, att börja i en kör! Det är jättekul, och man lär sig MASSOR genom att sjunga med andra, träna stämmor osv. Det finns olika sorters körer för olika människor och preferenser, men jag går i Tensta Gospel Choir, som passar mig utmärkt! Har utvecklats så mycket sen jag började där!

Det kommer alltid finnas folk som säger åt en att man inte kan sjunga, men jag tycker att om det gör dig glad, så ska du absolut fortsätta göra det! Om du tror på dig själv, och vill fortsätta med musiken, så ta tag i det, gå med i en kör, ta röstlektioner. Du själv bestämmer hur långt du kan nå, själv siktar jag mot månen, och tänker inte landa bland nåra himla moln!


Jag&Sabina men kören på Sthlm Jazz Festival förra året. Bland det roligaste jag gjort!

Smultron i solskenHej hörrni! Ledsen att jag inte skrivit på så länge, men har jobbat som ett djur, och internet har inte velat fungera. Dessutom känns det som att jag börjar tröttna på det.. Nån som har något förslag på hur man får tillbaka lusten att blogga? Nu går jag till köket och sätter i mig lite thaigryta! Ciao!

Att leva livet på en pakethållare