Björnar som rockarHej hörrni! Hoppas dagen varit bra! Jag ska inte klaga på mitt jobb, eftersom jag faktiskt har ett, men WOW va det kan vara skönt att vara ledig ibland! Jag har legat i soffan, myst med mina katter, och ätit min första riktiga pizza sen innan jul (Sydafrikas utbud är tyvärr ingen höjdare!)

Förresten, ni vet väl att Rockbjörnen sänds på TV i övermorron? Det spelas in på Grönan imorron, och alla är välkomna! Jag och resten av min fina kör öppnar, och det vill ni ju för allt smör i Småland inte missa! Så kom och supporta, det kommer bli sjukt kul!

Gonatt och sov gott, och tack till den person som posta så fina kommentarer på mitt förra inlägg, det värmde hjärtat :)

If I could ask of you to drag me out of the dark, that's exactly what I would do.Hej hörrni. Förlåt så mycket för att jag inte skrivit på evigheter! Jag har typ haft en inre bloggspärr, så varje gång jag försökt har det liksom vart stopp. Jag har inte haft nåt att skriva, inget att säga.. Jag har liksom ingen inspiration längre.. Har funtat på att byta blogg och så, men vad hjälper det egentligen? Äsch, jag ska försöka ta mig ur det här! Nu måste jag gå och lägga mig, för jag jobbar imorron, men jag va bara tvungen att skriva nåt.. Gonatt!