Our time is running out..Tiden rinner ut... Om nåra dagar är det dags att åka tillbaka till Svedala, som så tydligt framgår på min facebook-wall. Fy va ni ger mig ångest, ni som räknar ner!
Nu har jag vart off the radar rätt länge, vilket jag måste erkänna är lite skönt! Men det blir ett himla projekt att blogga om allt när man har tid igen! Jag kan inte fatta att 4 månader gått såhär fort! Fy och usch på att återgå till svensk vardag... Hur ska man vänja sig vid nåt sånt igen? Känns himla deppigt...
Men nu till nåt roligare! I förrgår träffade jag lilla Elias som vågat sig över till den Afrikanska kontinenten! Jätteroligt att träffa honom igen, men shit va han växer! Känner mig nästan som en liten tant, haha! Anyway, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Cougar Town, min och Nicoles nya obsession! Höres och synes!

Family longingsPh. Jag och min kusin Roschanne i Port Elizabeth. Knäppare människa får man leta efter!

Hej på er! Sitter i skolan och lyssnar på barn som säger fina saker om mig och Nicole. Va varm man blir i hjärtat! Dock saknar jag släkten i Port Elizabeth lite.. Nothing compares to family, hey?

Nu ska jag hem och äta lunch, sen drar vi troligen till the mall och shoppar lite. Cravings!

Back to reality!Back to reality! Efter ett 2-veckors lov är det nu tillbaka till skola, rutiner och tidiga morgnar. Fy fagelund!
Ja måste erkänna att två veckor utan internet är så lagom irriterande, men troligtvis väldigt nyttigt. Lite befriande oxå, om jag ska vara ärlig..

Jag har haft två jättehärliga veckor! Första dagarna spenderades med min syssling, och efter det åkte jag till Port Elizabeth och träffade familjen. Jätteroligt! Får försöka ladda upp bilder så fort jag hinner. Bilden ovan är från helgen, som spenderades hos nåra vänner i Stellenbosch. Åh vilket paradis, jag ville aldrig åka därifrån!

Men nu hörrni, måste jag återgå till arbetet! Ville bara slänga in en liten hälsning och låta er veta att jag lever! Hörs senare!