101

Usch, nu måste jag verkligen gå och lägga mig. Men måste bara säga att jag can't wait, för snart kommer videon ut till MIN låt! Rihannas Rockstar 101! Usch va jag älskar den låten, och eftersom alla hennes andra videos har vart riktigt grymma, och totally min stil, så tror jag den här kommer bli farlig! Keep your eyes open peops!


Suck

Himla skit... Jag har lyckats slarva bort min lilla adapter, vilket innebär att jag inte kan ladda upp nåra bilder på bloggen. Perfekt timing, nu när plugget är bortsopat, och jag har en massa mysiga för-sommar bilder att lägga upp.. Aja, får fortsätta leta!

Konsten att tröstäta3/4 glas frysta hallon (här jordgubbar)
1 liten skvätt mjölk
1 stor skvätt grädde
GLASS!

Voila! Feel free to dwell in self-pity!

T'Day

Hej och gomorron folks. Hoppas alla mår bra. Själv är jag rätt så himla irriterad, to tell you the truth. Vi ska inte gå in på varför. Så vad händer idag? Själv ska jag vara barnvakt åt en lillebror, och sen ikväll får vi se om det blir Club Nuh Linga igen, eftersom Dj Yangstar har B'Day-bash! Men first things first, nu ska jag tydligen, enligt far min, ta med lillebror till MickeyD, så det är väl bara till att ge sig iväg... suck. Men det blir nog mysigt :)


T <3

Funny things

Hej hörrni... Vet ni vad som är roligt? Folk som hatar. Or better: Folk som hatar utan att kunna hela storyn. Har du nåt att säga så kom till mig.

Life update

Hej hörrni. Tänkte ge en kort update on vad som har hänt under tiden jag inte bloggat. Inte för att det är mycket, men kände för att skriva av mig så...
Som jag troligen har nämnt, hade jag projektinlämning torsdag förra veckan. Shit vilken stress det var. Jag får typ ångest av att tänka tillbaka på det! Anyway, på fredagen var det 1 maj, vilket innebar mösspåtagning för alla treor!! Fatta att det är så kort kvar av den här perioden av livet... Vad händer sen liksom? Ska inte ljuga och säga att jag inte har en aning (Som jag alltid gör. Så mycket lättare än att de den långa utläggningen!) Har lite tankar och funderingar, men vi får se vad som händer... Just nu är jag bara så fokuserad på att slippa läxor. Fatta att inte va tvungen att göra nå mer läxor? Jag har liksom haft fullt upp sen...(räknar tillbaka...)...sjuan, basically. Jaa, sjuan äre bestämt. Usch.
I onsdags vare dags för den efterlängtade skivan! Shit va vi hade roligt, partyin' 'til the sun comes up, literally. Soluppgången över Djurgården är något speciellt..
Anyway, det va en riktig killer night, temat va U.S.A och jag&Emma kom som änglar... (Nån som fattar? Los Angeles = Änglarna på spanska! Oh dessa språkarskämt!)
Men nu ska jag snart gå och lägga mig hörrni, efter att ha nördat mig ordentligt, och kollat på ett avsnitt av TheBigBangTheory. Kärlek!


How happy you all make me :)

Och sen vare ju skivan...
Los Angeles & New York!


Fresh Prince...


Chicago (20's) och Lady Gaga!


Maria Montezami :)


Den bästa Wonder Woman jag nånsin sett!


Behöver jag förklara??


BORAAAAT!!