Uppdate

Hej hörrni! Sorry att jag inte uppdaterat, men dagarna är rätt fulla av things to do. Let's just say att jag står upp mellan 06.00 och 00:00. Men hjälp va bra jag har det här! Allt är så perfekt, åh va jag inte vill åka hem! Det är varmt (Om än molnigt), människorna är najs, och maten är såååå god! Har bland annat varit på Guggenheims museum (stavning?) och sett Bilbao's version av Gamla Stan, Casco Viejo. Så vackert. Jag och Ida snackar om att flytta hit ett tag och plugga spanska. Frestande och snudd på oemotståndligt! Hinner inte skriva mer nu, men förhoppningsvis blir det nån mer uppdatering den här veckan! hasta luego guapos!


Bilbao-stress och tidspress

Hjälp, nu är jag mitt i packhetsen och har verkligen svårt att få tiden att räcka till. Samtidigt som jag måste välja vilka kläder som får följa med, försöker jag stressa så jag hinner iväg och stötta tjejerna när de tävlar i Tyresö Dance Awards! Måste erkänna att jag saknar dansen när jag ser dem :(
Det är omöjligt för mig att välja bort saker som får stanna i Sverige. Jag ska vara borta en vecka, och har smugglat ner typ 10 olika tröjor, en massa jeans, shorts, och dylikt. Jag vet att jag inte kommer använda allt, men jag vill ju kunna välja när jag kommer dit! 6 par skor tror jag får åka med oxå, och det är nästan av halvering av vad jag ville packa ner... Jag och min beslutsångest!
Mitt i allt detta tänkte jag berätta att min kamera är återfunnen! Den låg under Mandi's säng (hehe..). Glad matte! Så jag tänkte visa lite nya småsaker som får följa med till Bilbao!


Det tråkigaste först. Jag blev tvungen att införskaffa ett datorfodral, eftersom Frank följer med till Spanien... Man har väl sett snyggare, men det va kris, så då fick det bli detta!


Söta melontrosor, väldigt typiskt mig :)


Glajjor, som jag altlid har brist på. Love these!


Nytt nagellack. Älskar.

Världens skönaste leggings! Dom sitter helt tight, och man behöver inte ha nån tröja över rumpan, eftersom de inte är genomskinliga :)

Och sist men inte minst: Dessa skönheter! Jag är helt lyrisk över att jag hann köpa dem innan de tog slut! (Hoppas ni förstår att det är 2 olika strumpbyxor..)

Hyping

Nu börjar det dra ihop sig riktigt rejält hörrni, snart kommer pirret! På söndag lämnar jag det här Gudsförgätna landet och beger mig till varmare breddgrader! Goodbye slask, hello soliga Spanien! Hej stränder, hej sovmornar, hotties och bara ben. Är iofs bara där en vecka, men en vecka paradis tar en slask med hästlängder! Fatta va ni kommer frysa här, medan jag mår bra och blir brun(-are) på solkusten. Jealousy is expected ;)
Okej, jag ska inte överdriva. Det snöade i Barcelona för någon vecka sen, det är troligen för kallt för att bada i havet, och man måste ha simmössa inne på alla badhus(!). Vi ska upp kl 8 varje morron, spanska killar är rätt omogna och saknar stil (men roliga är dom!) och jag tar med mig ett par shorts, om och utifall att det skulle bli varmt. (Vår does not equal varmt i norra spanien..tydligen). Och som sagt, jag ska inte till solkusten, utan till Bilbao i norra Spanien. Inte lika coolt, men ändå skönt att komma ifrån Sverige och alla problem. Har inte vart härifrån på 4 år, och jag tänker inte sakna er en enda sekund ;)

Almanackan har varit redo ett bra tag :P


Jumping the gun

Härlig dag, I'm surprised to say. Solen sken, jag hade en halv lektion... Visserligen skulle jag kunna vara sur för att jag hade pissont i magen imorse, att jag gick till skolan flera timmar innan min första lektion, eller för att alla mina mitt-terminsomdömen inte gick som planerat (till familjemedlemmar: Ni har inget att oroa er för!) Men för en gångs skulle tänker jag fokusera på det positiva: Jag har sovit tillräckligt inatt, solen har skinit idag, jag har inte halkat, och jag får tjuvstarta sommaren med årets första jordgubbar! Ni hörde rätt, the strawberries are here! Mamma tog hem små paket till varje unge, och jag tänker smaska på mina nu! Det känns att våren är påväg, och med den värmen & till sist sommaren och studenten. Älska att se livet från den ljusa sidan!


GENIOUS

IT'S HERE!! Tror inte ni anar hur länge jag har väntat på den här videon, scannat youtube och hoppats. Men nu är den äntligen här, Telephone - Lady Gaga ft Beyoncé! Det va lilla Natha som gav mig en heads-up om den fantastiska nyheten, så tack Mork, I owe you ;) Måste säga att videon är riktigt skum, men completely genious! Love it!


...

JAG HITTAR INTE MIN KAMERA!! Vad kan jag ha gjort med den? Tror jag blir galen, inget går som jag vill just nu...