It's decided!

ÄNTLIGEN! Nu är det bestämt! Om några dagar åker och och resten av DeLange-klanen på vår första riktiga familjesemester! Vi ska bila genom europa ner till Grekland :) Och jag vet vad ni tänker, att bila med hela familjen låter kanske inte jättelockande, men jag tror at det blir mysigt :)


Det här var det närmaste jag kom blått vatten förra sommaren. Let's make up for that det här året! :)

Jag vill ha shortsen!


Nu tycker jag att det börjar bli dags för lilla syster att komma hem från vischan. Men bara för att jag behöver låna hennes kläder, inte av någon annan anledning!

BLACKISHTURQUOISE

Dagens händelse: Jag satt modell åt en sminkös på morronen. Riktigt kul faktiskt! Hon gjorde två sminkningar, och den ena fick jag gå hem med! Gillar den så mycket, att när jag kom hem så sprayade jag ansiktet med hårspray (Tips! Tips!) så det skulle hålla hela dan. Så här sitter jag i mitt lilla rum, all dressed to impress med ett humör som just sjönk som en sten, och väntar på nästa VM-match. Bara för att jag hejar på England så kommer Algeriet vinna. Imorron ska jag jobba. I miss life.


MISSY

En annan galen dag, var Missy Elliott! Eftersom kören sjöng på SthlmJazzFest, så fick vi gratis festivalpass för alla dagar, vilket innebar att vi fick se Missy! GALET!! Jag skrek tills jag hade huvudvärk, och rösten förstördes ännu mer. Inte bra med tanka på att vi hade två konserter nästa dag. Aja, smällar man får ta :P Här är iaf två bilder jag snodde från söstra mi, hon tog hand om fotandet :P
STUDENTEN!!

Det tredje och bästa som hände, va att LILLA MELINDA TOG STUDENTEN!! Hjälp va sjukt det känns att säga, tror inte riktigt det har sjunkit in än... Men jag hade en jättebra dag, blev så rörd över att alla mina vänner ville med fira med mig, så tillslut fällde jag en liten (...okej en stor) tår... Jag hade liksom inte förväntat mig det, kände mig så speciell :) Tack mina fina vänner för att ni ville göra min dag så perfekt, jag älskar er så mycket så ni anar inte!


First things first, champagnefrukost i regnet! Gud hade tydligen bestämt sig för att bryta vår överenskommelse och öppna himlen. Shit va det regnade!


Avslutning :) Shit va jag skrek, tror jag blev hes redan då :P


Utspring! Fler bilder kommer nog senare!
Mini-mottagning med massa tårtor :)


Såhäääääär glada var vi på slutskivan! Och efter en lång dag av skrikande och jublande var min röst förstörd. Härligt!

Fler bilder kommer troligtvis senare, I'll keep you posted ;) Men det var iaf en awesome, väldigt lång dag! Och nu är allt över... Shit. Ttre blodiga år på Södra är no more. Finito. Caput. Lovin it.

Grattis Tumane!

Sak nummer 2 som hände, var att Tumane tog studenten! :) Jag och Lisa gick på mottagning, och vi va så stolta så! Tänk att tiden går så fort :)


Grattis bigboy! :)


Lisa va lika söt som vanligt :)

Sergel Night

Jahapp hörrni, då känns det som att det är dags att köra en update på vad som har hänt i livet på sistone. Det är ju en hel del :P

För det första: Gisa vem som har VIP-biljetter till TheTwilightFanEvent på Hovet den 21? Mandi skulle dit och skaffa biljetter, så jag tänkte att "Tänk när hon ska dit den 21:a, och inte jag... Det funkar ju inte..." så då följde jag med :P Vi hade rätt kul faktiskt! Så kan man bocka av att sova på Sergel från listan :P


Kön till höger. den började vid Sergel-bion...


... Och fortsatte i dubbla led ända ner till MANGO! (Vi va typ #20 i kön)
My Soul Doth Magnify The Lord

På torsdag sjunger jag och resten av kören på Sthlm Jazz Festival. Vi ska öppna hela festivalen! TAGGA! TAGGA! TAGGA! Är så sjukt peppad, får bara hoppas att rösten håller, känner mig lite småkrasslig.. Så det blir the-silent-treatment tills torsdag antar jag! Anyway, här är ett litet smakprov på vad vi kommer köra, det kommer bli TUNGT!!

Asså jag får typ gåshud vid 02:32! Oh gospel! Oh gospel!


Counting down the days

Asså det här är helt sjukt! Fatta att jag tar studenten om 1 vecka!! GAAAAAH!! Tre blodiga år på Södra har äntligen come to an end! Idag ska jag dock fira en killkompis student, så mitt eget firande får vänta lite ;)


Jag och Ida på mösspåtagningen 1 maj :)

Paso 5

Asså fatta att hela min gymnasietid går mot sitt slut! Dagarna är räknade, och på torsdag är min sista skoldag. helt sjukt! Jag har haft no homework i över en vecka nu, kan ni fatta hur konstigt det är för mig, som inte haft ett lov ledigt sen 8:an?? (Sommarlov uträknade såklart) Jag går runt med en gnagande tanke i bakhuvudet att jag måste hem och plugga. Men plugga på vad liksom? Nothing!! Oh the sweet taste of freedom!

För några dagar sen hade vi avslutning med spanskan steg 5&6. Vi gjorde paella och snackade minnen. Skitmysigt faktiskt, speciellt för mig som älskar skaldjur!
Alltid dessa miner, suck!


Paso 5 = Steg 5. Tårtan va typ den godaste jag ätit på 4ever!