...

Herre Jesus va trött jag är. Det märks verkligen. Jag var på stan med Madde igår, och la mig ner inne på Scorett när hon provade klackar. mamma frågade imorse vad vi vill göra det här lovet, och mitt svar blev "Sova. Och plugga", jag går runt hela dagarna med halvöppna ögon, försöker undvika att gäspa eftersom de börjar rinna då... Det här är inte likt mig!! (Okej, jag älskar att sova, men brukar väl inte vilja göra det ett helt lov!)... Sitter här och tänker. Mitt huvud är verkligen fullt med dilemman just nu. Hatar dilemman, för jag har sån grov beslutsångest! Men men, antar att livet egentligen är ett enda stort dilemma.. Jag har verkligen hamnat fel..

Welcome to Sweden

Shit.. Kan inte fatta att en vecka har gått så fort! Som jag berättade förut så kom det en massa spanska utbytesstudenter hit förra veckan. De åkte hem igår, och shit vilket gråtkalas det var! Hanna-Mia tog fram gitarren, och sjöng en egenkomponerad låt på spanska. Den hade den vackraste texten jag har hört på länge! Anyway, jag lyckades hålla mig från att gråta, vilket var ett mirakel! Det är för lätt att dras med i strömmen av gråtande människor! Men crap vilken rolig vecka vi har haft, I wouldn't trade it for the world!
Hahaha va fail att nån människa på högra kanten inte kunde hålla balansen :P
Sötaste Oihane shit va jag saknar :)


Lore, qué loca eres!Turister xD

Salsa... En omöjlighet för mig :PÅrets vintershot! Sveriges kallaste vinterdag på 4ever, -25 C, och vi spenderade dagen på Skansen(!)


Rude boy

Hej hörrni! Ledsen att pausen är så lång, men jag har verkligen fullt upp just nu. Allt plugg innan love´t, plus att jag har en spansk utbytesstudent här, askul!
Måste bara säga att jag älskar den här videon. Fattar inte att jag kunde missa att den kom, thanx 4 di info Michelle! Den känns som en liten nostalgitripp tillbaka till dansklasserna när jag ser dancehall stegen. Jag saknar det faktiskt... Anyway, check it!


Are you listening

Alla tjatar om "We are the world 25 - Tribute to Haiti" som halva Hollywood medverkar i. Men öppnar man sig för nåt annat än PussyCatDolls och over-auto-tuned T-Pain så hittar man sånt här (Inget illa om dom dock!). Ni som inte tål gospel-stuket kan ju hålla för öronen. Men den är bättre!


Take a break

Hej hörni! Tusen sorries för att jag inte har uppdaterat på några dagar, men ni vet, sista terminen i skolan. För mig innebär det tyvärr helt skujt mycket att göra, plus att jag sjunger och dansar vid sidan om. Det blri inte mycket tid över, så bloggern kommer nog att ligga nere i några dagar. Jag måste fokusera på att få klart vissa saker i skolan. Men jag börjar uppdatera ingen så snart jag bara hinner :)Haha shit va jag har börjat knarka John Mayer förresten. Tack Madde, nu är jag en addict. Nej, men han är så sjukt bra! Sjunger ASBRA, spelar AAASBRA, är ASSNYGG! Haha, ni kan ju gissa vad jag drömmer om på nätterna! ;)


King Prince

Måste bara säga att Prince fyller 24 idag! HAPPY B'DAY MAAAN!!
Sjuka människa asså, the choir is a better place when you're around :)


Kort hej

hej hörrni! Jag är lite stressad, så ska göra det här kort! Kom precis hem från skolan och försöker få tvshack att funka, men det vill sig inte riktigt. Typiskt. Kings of Leon pumpar i mina headphones. Älska! Om en halvtimme ska jag bege mig till Nybrokajen 11 där vi har en spelning för ungdomar ikväll kl 19:00. Välkomna att titta förbi om ni inte har nåt att göra :) Vi höres och synes senare!

Dålig uppdatering, I know

Hej hörrni. Det blev inge bloggande idag heller, plugget är verkligen... Överhängande, om man säger så :P Känner mig så himla stressad att jag typ inte får nånting gjort. Och det hjälper ju inte att ordet studiero inte existerar i vårt hus. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Försökte säga det till mamma, men hon verkade inte ta in det jag sa.. aja, nu ska jag sova, börjar ju 08:00 imorron..
Gonatt!

I guess you never know what you got until it's gone

.

Jag lever

Hej hörrni. Sorry att jag inte bloggade igår, men jag var inte hemma på hela långa dagen. På morronen sjöng jag med kören i Tensta kyrka, efter det var det off to Streretstar som gällde. Det va asnice! Men jag orkar inte berätta mer nu, måste verkligen ta mig en tuppis och catch up on some sleep... Night!