Hurricane

Alla som känner mig vet att jag verkligen inte gillar att läsa, men... Jag har äntligen hittat en bok som jag faktiskt gillar! Det är första gången (På väldigt länge iaf) som jag läser en bok jag gillar, som jag tycker är intressant!

Fick boken rekomenderad av min pappa (Tack paps!) efter att ja fick en uppgift av min hemspråkslärare (Engelska) att läsa och sedan redovisa en biografi eller en självbiografi. Så jag valde Hurricane by James S. Hirsch. Den handlar om boxaren Rubin "Hurricane" Carter som blir dömd för ett trippelmord, och spenderar ca 20 år i fängelse för ett brott han inte har begått. Boken handlar mycket om den rasism som fanns i USA på 60-talet och framåt, och att den är sann gör den ännu mer värd att läsa.  Jag har alltid varit intresserad av program och sånt som handlar om rasism, så det är kanske därför jag fastnat för den här boken.
   Verkligen värd att läsa, jag rekomenderar den till alla. Man utvecklas verkligen som person när man läser den, i ens tankesätt. Läs!


Hurricane by James S. Hirsch

Snurrande-hund syndromet

Ännu en skolvecka till ända. För de flesta iaf. Själv har jag varit hemma HELA veckan och kurerat mig från någon form av influensa (Är inte riktigt säker vad det är, eftersom jag aldrig haft flunsan förut) Hjälp, hur lång tid ska det ta att bli frisk?? Hade min första feberfria dag i typ tisdags, och då tänker man ju "A men perfekt, då kan jag gå till skolan på torsdag" Men näe, utan då ska snurrande-hund-syndromet kicka in! (Jag uppfann namnet själv)

För er som inte vet exakt vad denna hemska hemska sjukdom innebär, så kan jag berätta att den innebär att man snurrar runt i en cirkel hela tiden som en himla freakshow. Det började med att jag har känt mig snurrig hela tiden när jag har vart sjuk, men tänkte ju att det skulle gå över efter ett tag. Så jag blev bättre och bättre, men fortsatte ändå att vara snurrig. Jag blev även höger-tung (Oxå påhittat namn, vad ska man kalla alla dessa okända åkommor??) vilket betyder att jag känner mig tyngre i höger sida av kroppen (Jag vet att det låter konstigt, men det är helt sant!) Mitt huvud hänger åt höger så fort jag slappnar av, och så fort jag står still känns det som hela min kropp ska börja snurra runt i cirklar (Åt höger såklart!) Jag ser ju ut som en dum hund när jag står och snurrar sådär helt utan anledning! Det är ju precis så hundar gör när dom ska lägga sig ner...

Mitt i allt det här har jag även fått jättesvårt att läsa. Det hade normalt inte vart något större problem, eftersom jag inte ens gillar att läsa, men nu har jag en redovisning om en bok på tisdag, och därför blir det ett ganska stort problem att jag inte kan fokusera på orden. Blicken hoppar liksom upp och ner på sidan, och orden flimmrar som när man får solen i ögonen typ. Mamma tror att allt är tack vare viruset, men vi får väl se... Om det inte slutar snart kommer jag bli galen på riktigt!

Förresten, boken jag läser heter "Hurricane" skriver om den i nästa inlägg!

Perfect curls!

Åh! Jag har hittat ett schampoo som jag bara måste tipsa er om!
Det är speciellt för oss som har jobbiga lockar som vägrar hålla ihop sig, och alltid ska spreta åt alla håll och kanter. Precis så är mitt hår, och det här är det första schampoot som faktiskt gör nåt åt saken! Fick det av en tjejkompis (Hennes pappa jobbar på företaget som gör schampoot) eftersom hennes hår är rakt, och mitt är lockigt :) Shit va nöjd jag är! Om det bara inte kostade en förmögenhet så skulle jag kunna köpa ett eget när det här tar slut. Så nu använder jag det här bara till speciella tillfällen ;)


Såhär ser flaskan ut! Märket är GOLDWELL och finns att köpa på olika frisörsalonger (Vet inte exakt vilka) Vet inte vad den kostar, men det är över 200:- iaf tror jag, så när min flaska tar slut blir det nog ingen mer för mig på ett tag :(


Och såhär såg mitt hår ut på nyårsafton, efter en stooor dos med magi-schampoo :P Skitnöjd!

SMAL!

Okej, nu känner jag mig lite bättre, äntligen! Gick till doktorn idag, och han sa att det va flunsan, och att jag kan gå till skolan efter två feberfria dagar. Så det blir väl imorron. Men känne rmig ändå inte riktigt helt 100 så vi får se...
Har fortfarande inte orkat lägga upp nåt om Chris konsert, för det tar sån himla tid att fixa med videos och sånt, och SÅ frisk är jag inte än ;)

MEN... Min lillasyster kommenterade på hur smala mina ben hade blivit, och efter att ha tittat riktigt noga insåg jag att hon hade rätt! Shit, allt fett på min kropp försvinner ju! Och det tar jag faktiskt inte som nåt positivt! Det blir alltid såhär när jag är sjuk, jag saknar mitt fett!


Okej, benen ser väl inte så märkvärdiga ut på den här bilden, men kolla på mina vrister! Jag går ju på tändstickor! Kanske därför jag ligger i sängen hela tiden :P

Host Host

Hej alla.- Tyvärr har jag inte kunnat blogga på ett tag, pågrund av att jag har blivit sjuk! Nu av alla gånger!
Därför har jag inte lagt upp något om Chris Browns konsert och så, men det kommer så fort jag blivit bättre ;)
Hoppas alla mår bättre än jag gör just nu!

Nya Hoods!

Okej, eftersom Götgatan ligger sååå nära min skola, och jag råkade märka att det fanns en hel del affärer med helt sjuka reor, var jag bara tvungen att köpa nåt! Det är ju inte alltid man unnar sig nåt liksom ;)
Temat va tydligen svart, hittade massa fina saker som va svarta...


Hittade den här älskade tröjan på Monki med en jättestor mysig luva. Kostade från början 350:- men fick den för 87.50:-!


Den ser ju nästan marinblå ut här, men det va inte meningen. Svart ska den va!


Myskläder från GinaTricot. Från början 249:- nu 49:-. Menad för mig!


Finns byxor till som ska skaffas, men dom var slut tyvärr. Måste erkänna att ja såg den här på Kenza's blogg första gången, fast då i en skitsnygg rosa. Som inte finns kvar :(

Öppet Hus

Vilken dag! Mina fötter värker av att jag stått alldeles för länge, och mina fingrar är helt sega för att det är så kallt ute. Hade öppet hus idag i min skola, och det va obligatorisk närvaro för alla tvåor (Alltså mig) Tyvärr fick jag ingen chans att showa off min español, människorna ville tydligen bara ha INFO om kursen, inget smakprov :P

Det va verkligen HELT onödigt att ja ens åkte till skolan imorse. Kom dit kl 09:40 (Efter en välbehövd men alltför kort sovmorron) Och möttes av att hela klassen satt utanför klassrummet och väntade (Va lite sen, så dom borde ha gått in redan) Latinläraren va tydligen sjuk. Skulle va varit nice om man fick reda på det INNAN man kom till skolan, men icke! Så där sitter jag, och ska vänta i två timmar på att ha gympa. Vem som helst skulle väl ha stuckit och skippat gympan, men näe inte jag, ja stannar helt troget kvar och roar mig bäst jag kan i datasalen. Kollade på nåra Chris Crocker-videos... HAHAHAH!! Shit asså, killen e rolig :P
I allafall, så jag stannar ju kvar i skolan, går och äter en tidig lunch (Man tar en lunch innan gympan, och en efter. Chickenkebab ni vet!)
Så kommer jag till gympan, och är inte ens med på lektionen! Ja va med i början, men är lite småförkyld, så ville inte anstränga mig... Helt onödigt att jag stannade. Sen hade jag bara EN lektion kvar på hela dan, och det va engelska. Och tro inte att jag va nå aktiv på den lektionen heller, NOPE! Ja skulle bara sitta och lyssna på redovisningar. Fett ovärt!

Sen vare bara att vänta tills öppet hus skulle börja (kl va 14:20, det börja 17:00) Så jag och Mina (Söta lilla Mina!) gick på en shoppingspree! Det är inte ofta sånt händer, men när det väl är dags kan ja inte stoppa mig själv :P Bilder kommer i nästa inlägg. Köpte inte så mycket egentligen, men dte är mycket för att vara mig... Bara två saker, men det känns som mer, bara för jag provade massor (a)

När klockan äntligen blev 17:00 vare tillbaka till skolan som gällde. Sparng runt där och lekte trevlig mot alla, och tror nog jag värvade några små 9:or till sam/språk ;)


Represent... Eller nåt :P


Gratis mackor i matsalen. Madde åt typ fem... xD


Mandi och Sabina kom som vanligt. Meron va fotograf :)


Gulligt med systrar som kramas va? Pff xD


Ja hade jättekul med Merons glasögon. Me want!


Och shit va halt det va! Meorn lyckades fota precis i rätt ögonblick! :O


Efter en sån ansträngning är det raka vägen till MickyD som gäller. El Maco Chicken Jr. är verkligen to die for! :O

09/01/21

Oj gissa om jag är trött! Har haft den mest stressiga dagen known to mankind.
Igår ringde jag till tandregleringen, bara för att kolla när min nästa tid var (Hade glömt) Jag hade tandställning förut, som jag tog ut i maj 2008, så det va liksom en check up, för att se hur det hade gått bara. Det va tur att jag ringde, för tiden va tydligen idag. På morronen kl 09.00 oxå! Eftersom jag hade lite bråttom till min redovisning hoppades jag att det skulle va en ut- och in- tid, snabbt och effektivt. Så var dock icke fallet (såklart) för tråden på baksidan av mina tänder hade tydligen lossnat, och var tvungen att limmas om! Damn! Stress till lektionen (Skolan ligger nära. Coincidence? I think not :P)

Redovisningen i engelska, som jag har nämnt 1003 gånger bra faktiskt! Och sedan ett prov i naturkunskap om fysiologi (=läran om kroppen. Gick skitbra!) Sen skulle jag ha en lång håltimme innan spanskan. Har alltid en sån på onsdagar, så inte tänkte jag att nåt kanske va annorlunda. Så jag ska leka effektiv, och sätter mig och läser en bok som jag håller på med i hemspråk och känner jag jätteduktig för att jag gör det på min rast. Superambitiös!
 Iaf, två timmar senare får jag ett sms från Michelle:

Michelle: Du vet att vi inte har någon spanska va? :P
Melinda: Driv inte!?!
Melinda: (Ringer Mich och börjar SKRIKA i telefonen!)
Michelle: Asgravar  -.-

Asså gissa om jag va arg! Där hade jag suttit i två timmar med en bok (Jag gillar inte ens att läsa!) och känt mig fett duktig för att jag verkligen brydde mig om mina studier, så ska läraren vara sjuk JUST IDAG! Stack hem direkt (Fick senare veta att vi tydligen hade vikarie. All rage i onödan)

Så när jag kom hem åkte jag och Mandi till skärholmen för att köpa biljetterna. Jag kan inte skärholmen så bra, så Sabina följde också med (Tack Sabina!) Vi köpte biljetterna, och gck sedan runt lite i affärerna i närheten (Klockan va typ 5, hade inte ätit sen tolv) Så hittade jag de finaste skorna ever! Åh va jag vill ha dom. Men måste vänta tills jag blir lika rik på bloggen som Kenza, skorna kostade ju freakin' 1199 kr! Eller så gör man som oss mindre rika människor och väntar till rean :)
Finns i svart på Mandis blogg
Köpte örhängen till min lillasyster också, hoppas hon blir glad!
På vägen hem hade vi lite roligt med kameran, och Mandi upptäckte att hon kunde göra en wave! (Hur missar man nåt sånt??) (Vi hittade vykort med våra ansikten på oxå!)


Steph leker skorsten som vanligt, Gissa vem som fick följa med ut??


Nån konstig detoxdryck på en hälsokost...


... Som jag självklart va tvungen att smaka! Smakade blaskigt. Men allt som är gratis ni vet :P


Dom hade nån skön massagestol oxå. Nice!


Åh måste ha de här skorna! Det är bara o vänta tills rean asså, broke as usual!


Innan tandställningen! Lika eller vad?


Sabinas va ännu lite klockrenare...


... Men Mandis va klockrenast asså! Spot on! xD


Fett pepp påvägen hem! Kolla in minen på Sabina...

Got the tickets!

YES! Min långa väntan är äntligen över, no more worries, jag har biljetterna! Jag ska på Chris Brown's konsert! :D
 Kan inte förklara hur glad jag är :)
Nån där uppe tar verkligen hand om mig! Jag skulle ha köpt biljetter igår av en kille för 550:- st, men killen (som lovade att spara dom till mig, snackade med honom i söndags) sålde dom i allafall (Riktigt dålig stil!) till någon annan. Ni vet inte hur arg jag va asså, kunde ha slagit vem som helst som hade börjat snacka med mig (Inte bra när man alltid har massa människor runt sig). Så hittade jag några andra biljetter för 425:-! Tjejen som sålde dem va så snäll, och höjde inte priset, trots att det var massa andra som ville ha dem. Thank the Lord för ärliga människor! :) Så nu ska jag ta med min lillasyster på konserten (Hon fyller 11 samma dag, passande eller vad?) Och vi ska ha jättemysigt tillsammans, bara hon och jag :)


Lovar att jag kommer kunna varje låt på hela konserten... (a)

09/01/20

Det här är verkligen den stressigaste dagen på länge, har så mycket att göra till imorron, och här sitter jag och gör ingenting åt saken. Bloggar liksom. Sista minuten verkligen, har ju prov OCH redovisning imorron. I och för sig är redovisningen på engelska, så hoppas att det ska ganska lätt :)
Hur har er dag varit då? Min har vart sådär... Mådde dåligt imorse, så gick och la mig i mammas säng och somnade. Vaknade 11:20 och stack till skolan. Lite sent jag vet, många skulle väl inte ha gått över huvudtaget, men det gäller ju betygen så...

Juste, min skola har öppet hus på torsdag! Så alla som är intresserade är välkomna (Södra Latin för er som inte vet) Det börjar kl 17.00 har jag för mig. Alla tvåor måste vara där, så jag kommer sitta uppe på trean och snacka spanska med alla små 9:or... Så vill ni höra min español vet ni vart ni ska gå ;) Ring om ni inte hittar!

Som kompensation för Öppet Hus är jag ledig på fredag. Shit va skönt! Så hinner man ladda ordentligt till Chris :P (Om man har hittat biljetter vid det laget) Peace!

 
Middag med familjen. Pappas kycklinggryta! Mysigt :)

President Barack Hussein Obama

Idag var det Obama's inauguration party (tror att det heter presidents eden), var det någon som såg? Jag såg självklart, va stolt man blir! Kan inte fatta att en svart man (mulatt! stolt :D) är president över ett av världens most powerful countries! Tänk hur stort det är för alla svarta som blivit dödade, för alla som varit slavar, för alla som blivit lynchade för sin hudfärg. De led inte i onödan, för utan dem skulle den här dagen aldrig ha kommit. Jag är tacksam, för den här dagen visar, att no matter our skincolor, we are all equal. The suppressed people of the world can rise and show us that we are equal! 
Yes We Can!The 44th president of The U.S, Barack Hussein Obama

Och så blev det snö igen!

Mmmm, sitter här med magen full av pizza! Pappa kom hem från värmland idag efter nåt gig, så vi firade med pizza (tro mig, det är firande med tanke på vad pizza till hela familjen kostar) Jag åt av kebabpizzan och hawaii'n. Den är väl en riktig klassiker, hawaii, alltid funnits, alltid lika god :)

Och så vart det snö igen. Förlåt, men ja tycker moder jord får ta och bestämma sig hur hon ska ha det! Är så himla trött på det här on/off vädret, känner bara för att åka tillbaka till sydafrika, där vädret iallafall makes up it's mind om hur det vill vara! -.-


Ser kanske inte så frestande ut, men looks can be deceiving :)


Snöslask -.- Jag och Mandi tog en promenad till affären och köpte cider och pizza. Kan liva upp vilken grå sverige-dag som helst!

Chris Brown

Asså shit va trött jag är! Gick och la mig alldeles försent igår med tanke på att det va skola nästa dag. Typ runt 00:50 släckte jag lampan... Visst, jag kan vara uppe mkt senare på helger, men inte på skoldagar :P Kom hem och däckade i min säng direkt. Sov typ 2 timmar (a) Så nu ligger man efter med läxorna igen. Stress! Har ett freakin' glosförhör i hemspråk (engelska) imorron. Jag har knappt kollat på orden. Damn!

Så är det ju Chris Brown som gäller på fredag! Själv har jag inte ens hittat biljetter :O Men det är lugnt, kommer hitta :) It's all good in the hood! Om Gud vill så kommer jag gå på den där konserten ;)  (Inshallah eller hur det stavas) Har kommit på, att eftersom jag har så mycket plugg att göra så borde Chris konsert vara belöningen jag får för mödan :) Så om nån har biljetter att sälja, just holla! :)


Kattig eller vad!?

Småflickors reaktion när D.Archuleta förlorade American Idol!

Förresten, min lillasyster kollade på Stina-Lee's blogg och hittade det här klippet. Jag kommer få träningsvärk av hur mycket jag har skrattat! Kolla på dom här små tjejerna!Trött!

Asså nu är jag verkligen riktigt trött! Sitter fortfarande och pluggar på det där himla naturkunskapsprovet, fast jag har 1000 andra läxor att göra. Känns som att jag inte kommer nånstans alls! (Tog mig en välförtjänt paus för att skriva det här!)

När jag kom hem så hade mina systrar satt på Stomp The Yard, och även fast jag har sett den typ 10 gånger så satte jag mig och kolla igen. Kunde inte låta bli, för den e så himla bra! Sen var det till att fixa middag, och vi gjorde pasta med ostsås. Yummie! Nu kommer jag däcka med huvudet i boken snart, borde verkligen sova men jag hinner helt enkelt inte. Damn!

Dans

Kom precis hem från dansen. Är helt slut :P
Ska typ ha uppvisning snart, men ja är verkligen inte redo än!
Aja men det kommer gå bra! Glömde att ta bilder, så ni får stå ut med att bara läsa idag, och det blev väldigt kort, som jag sa, jag är TRÖTT ;)

Godmorron

Nu sitter jag och ska fortsätta plugga till Naturkunskaps-provet på onsdag. Ligger lite efter i planeringen eftersom jag inte hann göra nåt igår...

Fick en jättemysig väckning imorse av mamma! Hon kom in med ett glas the till mig och ett till Mandi, och sa att det fanns frukost uppdukat i köket (Hon e så gullig ibland). Känns inte så himla pepp att sätta sig och plugga människokroppen efter en sån mysig frukost :P


Såhär blev frukosten. Min lillebror har skrapat på bordet med en kniv så färgen försvann. Ganska längesen, men vem orkar måla om liksom?


Så måste jag traggla mig igenom det här. Ser ni bakterierna uppe i hörnet? Nasty, men dom är tydligen bra att ha... :P

Snart ska jag iväg på dansträning i Gamla stan (Kan berätta mer när jag kommer hem) så vi får väl se när nästa inlägg kommer... Ha en bra dag :)

De Langefication!

Heej. Sitter nu och pustar ut efter en lååång dag. Har varit barnvakt, eftersom min mamma jobbat och min pappa hade en spelning i värmland (han e sångare, dt därför)

Det hela började med att mamma vöckte mig runt 10 sådär, rätt stressad, för hon skulle till jobbet. Mandi var redan uppe, för hon skulle följa med Lisa till Lourie (frisören, skitsnäll!) Så jag blev lämnad ensam hemma med tre småsyskon att sköta om. Inte nog med att jag skulle vakta dom, den ena skulle iväg på kalas, så den va jag tvungen att snygga till, klä på och välja örhängen till (Ja gick till frisören och tog hål i hans öron, stolt!)

Mitt i allt bestämde jag att det nog var dags att tvätta också, så där sprang jag som en crazy person mellan tvättstugan och barnvaktandet (ni kan tänka er!) Så när jag hade skickat 5-åringen till kalaset var det bara jag och min 7-åriga lillebror Rio kvar hemma (den tredje hade åkt till stan med en kompis) Äntligen tyst och lugnt!

Jag har en total blackout när det gäller vad som hände de närmaste timmarna, men sedan kom iaf Kevin (Min "lillebror" som ja har känt typ forever) hem till oss. Ja blev jätteglad, eftersom han har flyttat och inte är hos oss ofta. Iaf kom Lisa också, med sin nya frisyr (Jättefint!) Och vi tog bland annat hål i Kevins ena öra (Han hade redan i andra) och permanentade hans hår (Ja ville inte, men va gör man inte för family...) Så man kan väl säga att det varit en relativt händelserik dag... Panikstädade och diskade runt 8 också innan mamma kom hem... Pjuh, nu kommer jag däcka när som helst!


Såhär såg lillebror och hans kompis ut när dom kom hem från kalaset. Ja fick en chock! :P


Jag tvättade Kevins hår för att få bort hans fula platttångs-vaxning!


Mandi tog hål i hans öra...


Jag plattade om hans hår...


Vi blandade relaxer...


Och permanentade människan. A total "De Langefication!"


Mandi sköljde honom forever så att jag kunde sno hans mobil och titta på hans bilder! Teamwork!


Såklart ska man ha en gruppbild i slutet! Tema fula miner...

Freeze!

Hittade nyss videon till Chris Brown's och T-Pain's nya låte Freeze, And I love it! Skönaste videon asså!


Fredag kväll = House jam

Okej, såhär såg fredagskvällen ut:

Först skulle jag träffa karin, eftersom vi inte har sett varandra på så länge, men ja somna och sov ganska länge, så det fick bli nästa helg ist :P

Det blev ist att jag följde med Mandi till en basketmatch i Solna (trodde jag) När vi kom dit va de house jam :P Alla va där, och alla dansa house. Inte för att jag kan liksom, men va ändå där. Maele va me i nån battle (Tung! Kolla bilden och videon) Vi chillade helt enkelt. Äntligen en relativt händelserik fredag! Kanske inte den roligaste, men jag låg inte hemma och tjockade mig iaf  ;)


Maele in the ring, självlärd sådär. Fattar inte hur kan kan lära sig själv så bra :O
(Sabina tog bilden, credit!)


Hahaha ja och Sabina i bakgrunden som kommenterar :P
(Och sabina filma såklart, ännu mer credit!)

Dans i engelska skolan

Försökte skriva det här igår, men datorn knasa, så...
Okej, eftersom jag slutade så tidigt idag bestämde jag och nåra tjejer att vi skulle passa på att träna på dansen lite, eftersom vi måste hålla i en gympalektion för klassen (vi valde dans såklart :P) Min kompis pappa är rektor eller nåt på den skolan, så det va inte så svårt att fixa ;)

Iaf, jag kom på att jag är bra mycket vigare än jag egentligen trodde, vilket jag är väldigt glad för!  *stolt*
Vi flippade ur lite oxå, vilket kanske syns :P


Här e vad jag märkte att jag kunde göra!  Fattar inte att jag inte kom på det innan :O


Och det här :P


Emma e såklart bättre än mig, dansare som hon är... -.- Tittut Alex! xD


Haha vad kan jag säga? :P

Godmorron!

Kom precis hem från skolan. Hade bara en lektion idag (spanska) eftersom vi håller på med gruppredovisningar i engelskan. Dvs det va min tur att vara ledig :) Det känns ju egentligen lite ovärt att stiga upp så tidigt bara för en enda lektion, men vad gör man inte för betygen?

Så imorse när jag gick till skolan va det bara sååå fint ute, var tvungen att ta fram kameran :P


09/01/15

Idag händer verkligen INGET out of the ordinary, inget speciellt :(
Hade lektioner som vanligt, slutade sent SOM VANLIGT, kom hem och va helt död, OXÅ SOM VANLIGT!!
Men det är väl priset man får betala när man går på min skola. Juste har nog inte berättat det. Men jag går på Södra Latin iallafall, på linjen sam/språk, vilket innebär att jag läser språk varje dag: Latin, Spanska och Franska... Visst är det väl jobbigt ibland, men man lär sig ju mycket... Får åka till Rom nästa år med klassen eftersom jag läser latin... SWEEET!
Några tjejer i min klass åker till Spanien som utbytesstudenter om några månader. Tänk er va kul! Skulle oxå älska att göra det, men det är så trångt hemma hos mig, så nån utbytes-spanjor skulle aldrig få plats :P


Min gigantiska skola. Den är typ dubbelt så tror på baksidan oxå. Man känner sig verkligen som en myra!

14/1

Dagens outfit:Halsduk
stickad av Thumandi
Oversize T-shirt
från H&M
Långt linne
från GinaTricot
Leggings
oxå från H&M

Keep it simple :)


Lååång dag!

Ännu en lång dag till ända! Sitter och kollar på Top model nu med systrarna, mysigt :)
Jag är så trött på att ha så långa dagar som jag faktiskt har, slutade kl 6 igår, 16:30 idag, och 16:20 imorron. Är det verkligen rättvist att ha så långa dagar, och samtidigti drunkna i läxor?? Jag hinner inte ens kamma håret !

Aja, men idag va ändå en bra dag, lite flum dock (som ni kan se). Jag och tjejerna went wild with the camera. Synd att ni inte får se alla snygga bilder ;)
Juste! Provade en liiite ny frisyr idag, ni får gärna säga vad ni tycker! :)


Wannabe ballerina. Lite svårt med UGG's på fötterna dock...


Ansiktet blev kaos!


Ok här är håret, syns kanske inte så bra men... Har faktiskt ingen mascara på den här bilden (a)


Älskar dom här örhängena!


Tog en paus från spanska verbböjningar och tempus och lekte lite med kameran ist :)

...

Heej, hoppas alla har haft en bra dag so far. Min har varit väldigt slitsam, slutade kl 6 eftersom jag har hemspråk på tisdagar. Skitjobbigt, men värt det :)
Tänkte börja med en ny grej, nämligen "Dagens Outfit"! Inte varje dag såklart, men ibland :)
Här är dagens...

Halsduk från Åhléns (Lisas)
Kofta. Supermysig från BikBok! (Oxå Lisas)
Jeans á la Fornarina
UGG's
:)          


Skönhetstips

Heej alla. Har inte så mycket att skriva idag, bara en vanlig skoldag, så tänkte ge er ett skönhetstips istället :) Mitt allra första! May there be many more!


Köpte den här lypsylen (eller läppcerat om man vill kalla det så) idag, efter att Lisa rekomenderade det till mig. Nu när det är så konstigt, kallt och blött väder ute måste man ju ta hand om sina läppar ordentligt, och jag har verkligen hittat det perfekta sättet att göra det! Jag hade en sån här förut, och var bara tvungen att köpa den igen!

Den här lilla saken kostar 24,50:- på Apoteket, och den är verkligen värd pengarna. Den innehåller inga såna där dåliga medel som torkar ut läpparna (som alla andra saker innehåller) utan bara naturliga oljor och sånt. Tar ett tag att vänja sig vid den, men när man väl gjort det kan man inte vara utan!

Lovets inköp

Heej. Kom just på att jullovet är slut och att det faktiskt var mellandags-REA. Glömde visa mina inköp, även om det inte är många (Det var ju jul precis innan, och eftersom jag har en stor familj tog mina pengar slut väldigt fort) Men här är iallafall det jag la mina sista pengar på!:


Köpte de här lite innan lovet, men tycker ändå att de gills :)


En hood-tröja från Carlings 199:- (REA)


Linne från Bik-Bok som går ner över rumpan. Tänk va fint med bara ben på
sommaren! 99:- (REA)


Köpte min älskade kamera! Den är verkligen jättebra, och följer med mig överallt!

09/01/10

Hello!
Kom just hem från sabina. Jag och Mandi åkte dit, eftersom vi inte gjorde nåt igår va det bra att vi kom ut lite idag. Vi kollade på Norbit! Vet ni hur kul den filmen är! Den handlar om Norbit (Eddie Murphy) och hans liv med sin jobbiga-over size-fru Rasputia (Roligaste namnet!) Anyway, ni MÅSTE se den filmen. Nyss kollade vi på World Trade Center, ni vet den där filmen om 9/11? Den är verkligen jobbig att se, men jättebra!
Nu ska jag gå och lägga mig, det blev inga bilder idag, glömde kameran hemma :P
Gonatt <3

Tråk-fredag

Idag har verkligen INGENTING hänt. Har ganska softa fredagar i skolan, så slutade 12. Så jag åkte direkt hem och somnade, även om jag bara haft 2 skoldagar hittills så tar det verkligen energi! Halv 4 skulle jag till tandläkaren. Inga hål! :)
Jag har inte planerat att göra nånting ikväll, vet att man kanske borde, men jag orkar faktiskt inte! Jag ska bara äta och kolla på TV. Får göra nåt mer produktivt imorron ;)

LISAAAAA 16 ÅÅÅÅR!! :D

My babygirl Lisa fyllar 16 idaaaag!! Gratta henne! Sök Lisa Akuetteh på facebook :D
Älskar dig honey det vet du, and we'll always be together! :)
GRATTIIIIIIIIIIIIIIIIIS LISAAAAAAAAA!!!!Alltid söt <3


SUPER SWEET SIXTEEEEN!! :D <33

Tjejmiddag hos Lisa

Lisa fyller år idag! Så vi hade en liten tjejmiddag hos henne igår. Jättemysigt! Vi va inte så många så dt blev lyckat. Tacos godis och hemmagjord tårta! :D

Den enda som inte e med på bilden är Ameyo :( Maten redan slut, gamar som vi är!


Mina söta små flickor <3


Så söt lisa, även med zoomen på :)


Tårtan som Lisa bakade! Den dekorerades med godis sen oxå, stööört god!


Sa ju att vi va gamar, här är beviset :P Tårtan försvann på max 10 min...


Sen körde vi lite dancehall :P Take 'way yourself!


:P


Highlights gone bad!


Birtdaygirl! Fine lingerie från Annika :)

Curry-tuesday!

Idag vaknade jag skittidigt (10, tidigt för att vara lov!) och tvättade. TVÄTTADE!! Skitjobbigt, för jag fick ta resten av familjens tvätt oxå (stor familj). Sen kom jag in och kände lukten av kyckling! Pappa gjorde grillad kyckling och grönsakscurry, för vi skulle till nåra grannar och äte lunch. Afrikaners mat asså! Det finns inget bättre än afrikansk mat, trooo mig! (Ni som har afrikanska föräldrar fattar vad jag menar) Nu sitter jag i mitt rum med Mandi och Lisa, som vanligt. Vi väntar på TopModel!
Holla! 

Okay, I'm a big eater! (a)

Måndag 5/1

Yo! Skrev inget igår, va ganska upptagen, så här kommer uppdateringen. Igår målade jag om mitt rum! Det va jätteroligt, men jobbigt. Det gick från grönt till brunt, check out förvandlingen!


Okej, såhär va det innan. Skitfult som ni ser, så Mandi piffade till genom att rita en blomma :)


Caught right in the action! Ibland äre bra att äga fula kläder, det är för sånt här man sparar dom!


Och här är det färdiga resultatet! Är verkligen sååå nöjd, känns lite IKEA:igt, eller? :P

Icecube

Heeey, idag har jag äntligen gjort nåt med mitt lov! Det hela började med att jag och Mandi följde med lisa för att prova UGG's, eftersom vi redan har så va vi bästa smakrådet ;) Sen gick vi över till kungsan och hyrde skridskor. Dom har höjt priset från 10:- till 20:- (Gissa om någon va arg)  Så vi åkte, och aaaaaaaj i fötterna kan jag bara säga! När man inte har åkt skridskor på ett tag får man ont i muskler man inte visste att man hade! Anyways, så det va en kille som åkte in i oss hela tiden, helt jobbig. Men jag tror han tyckte Mandi såg bra ut bara :P
När vi kom blev det lunch och sen vare filmkväll med lisa igen. Den här gången blev det "You Me&Dupree", ganska rolig faktiskt. Vi har bestämt oss för att härma Enyo (lite tacky ja vet, men ändå) och börja skriva dagbok! Det kommer ju vara jättekul att läsa när man blir vuxen :) Cjecka hennes blogg oxå by the way: mtrees.blogg.se tror jag... Big love!
PS. Checka dagens bilder!

Skridskobilder!


Thumandi och Lisa känner sig hype på isen!


Jag såg ut som Pippi Långstrump i dom här asså!


Sen blev vi lite trötta :P

Night-talk

Hello igen, nu sitter jag här framför datan. Ska precis gå och lägga mig, men tänkte bara skriva lite om dagen... Chilldag som vanligt, hela lovet har verkligen varit slapp-mode, inte gjort nånting. Jättesorgligt, men true! Gick och köpte godis med babybro'sen, mysigt. Sen stack jag till lisa (idjjut.blogg.se) och slappa. Det sluta med att vi hyrde film och köpte pizza. Hancock+Capriccosa= God mix! Goodnight, sleep tight, and don't let the bed-bugs bite! <3
Mandi grävde djupt i chipspåsen :P Forgive me for this!

SNÖÖÖ!!
Äntligen! Igår kom snön (bara lite, men det är ändå snö :P) och jag har längtat ihjäl mig! Hoppas man kan åka pulka snart, så kan ja gå ut och ha roligt med mina småsyskon :) Det är min lillasyster på bilden förresten (fick ta 100 kort på henne innan hon finally va nöjd. Hon hade vantar och inte jag, så gissa vem som frös??) Kolla in hennes blogg oxå förresten: mandidelange.blogg.se tror jag... Peace!
Äntligen! Igår kom snön (bara lite, men det är ändå snö :P) och jag har längtat ihjäl mig! Hoppas man kan åka pulka snart, så kan ja gå ut och ha roligt med mina småsyskon :) Det är min lillasyster på bilden förresten (fick ta 100 kort på henne innan hon finally va nöjd. Hon hade vantar och inte jag, så gissa vem som frös??) Kolla in hennes blogg oxå förresten: mandidelange.blogg.se tror jag... Peace!

Okej, jag hade väl oxå lite roligt :P
Okej, jag hade väl ganska roligt oxå :P


Första inlägget!

Heej, nu skriver jag första inlägget i min nya blogg. Känns spännande, men jag är inte så haj på hela det här bloggandet än, så excuse me om det blir fel :P
Vet inte riktigt vad jag ska säga än, men nytt år och nya möjligheter, ellerhur? Har ni nåra nyårslöften då? Jag har bestämt att jag skippar dom i år, vem lyckas med sånt ändå?? Aja holla later, ska gå och vattna grannens blommor nu. Vad gör man inte för varandra? :P

Välkommen till min nya blogg!